DOLAR 32,2698 -0.04%
EURO 34,9374 0.3%
ALTIN 2.436,900,51
BITCOIN 1989852-1,59%
Muğla
22°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Milas’ta Polisten Kaçan Motosikletlinin Kendi Düştüğü Ortaya Çıktı

Milas’ta Polisten Kaçan Motosikletlinin Kendi Düştüğü Ortaya Çıktı

ABONE OL
Mart 18, 2024 10:35
Milas’ta Polisten Kaçan Motosikletlinin Kendi Düştüğü Ortaya Çıktı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesi, 19 Mayıs Bulvarı’nda, plakasız bir motosikletin trafik polisi tarafından durdurulmak istenmesinin ardından yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından meydana gelen kaza ile gündeme geldi. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan plakasız motosiklet sürücüsü, kontrolünü kaybederek orta refüje çarptı ve kaza yaptı.

Olay, polis ekiplerinin rutin kontrolleri sırasında plakasız bir motosikleti fark etmeleriyle başladı. İhtara rağmen durmayarak kaçışa geçen plakasız motosiklet sürücüsü, kısa süren bir takibin ardından, motosikletin savrulması sonucu düşerek kazaya karıştı. Kazada sürücü yaralanmadı.

Polis ekipleri, kaza sonrası sürücüyü güvenlik altına alırken, çevrede toplanan bazı vatandaşların olaya yönelik tepkileri üzerine, güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Görüntüler, sürücünün kendi hatalı manevraları sonucunda kazaya karıştığını ve polisin herhangi bir fiziksel müdahalesinin olmadığını doğruladı.

Sürücü hakkında, ehliyetsiz araç kullanma ve plakasız motosiklet kullanma gibi trafik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle cezai işlem uygulandı. Kazaya karışan motosiklet, trafik güvenliğine uygun olmadığı için trafikten men edildi ve çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. İlgili makamlar tarafından olayla ilgili daha detaylı inceleme başlatıldı.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

https://www.instagram.com/reel/C4pY6qhNK-Z/?igsh=MTM2NnYwenc5Nm44eA==

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.