DOLAR 32,3352 0.13%
EURO 35,0169 -0.06%
ALTIN 2.446,180,01
BITCOIN 1990485-1,76%
Muğla
21°

AÇIK

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milas’ta Servis Aracı ve Otobüs Kaza Yaptı: 3 Kişi Yaralandı

Milas’ta Servis Aracı ve Otobüs Kaza Yaptı: 3 Kişi Yaralandı

ABONE OL
Mayıs 29, 2023 17:11
Milas’ta Servis Aracı ve Otobüs Kaza Yaptı: 3 Kişi Yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesinde, 23 Nisan Bulvarı, adliye kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir servis aracı ile bir otobüs çarpıştı. Kazada, servis aracında bulunan 3 kişi yaralandı. Şans eseri, yaralanan kişilerin durumunun ağır olmadığı bildirildi. Olayın ardından 112 acil sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek yaralıları Milas Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

23 Nisan Bulvarı’nda adliye kavşağında meydana gelen trafik kazası, sürücüler ve yolcular arasında endişe ve paniğe neden oldu. Kırmızı ışıkta bekleyen bir servis aracına, arkadan gelen otobüsün çarpması sonucu büyük bir çarpışma yaşandı. Kazada serviste bulunan 3 kişi yaralandı. Ancak yapılan ilk değerlendirmelere göre, yaralıların durumlarının hafif, hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine yönlendirilen 112 acil sağlık ekipleri, hızla müdahale ederek yaralıları Milas Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Sağlık ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde, yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı ve durumlarının stabil olduğu belirtildi. Milas Devlet Hastanesi yetkilileri, yaralıların tedavilerine başlandığını ve gerekli tetkiklerin yapıldığını ifade etti.

Kazayla ilgili olarak, trafik ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak için gerekli incelemeleri yaparken, kaza sonucu oluşan maddi hasarın da tespitine çalışıyor.

Kazaya şahit olan vatandaşlar, yaşanan olayın ardından trafik akışının kısa süreliğine aksadığını ifade etti. Yetkililer, bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması, hız sınırlarına uyması ve trafik kurallarına riayet etmesi gerektiğini hatırlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.