DOLAR 32,2595 0.14%
EURO 34,8530 -0.08%
ALTIN 2.424,02-0,82
BITCOIN 20351083,04%
Muğla
20°

AÇIK

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milas’ta Trafik Kazası: Yaya Yaralandı

Milas’ta Trafik Kazası: Yaya Yaralandı

ABONE OL
Mart 26, 2023 14:59
Milas’ta Trafik Kazası: Yaya Yaralandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, Ahmet Çavuş kayıtlı Mahalle’deki Merkez Ortaokulu üçgen Park mevkiinde bir otomobil yayaya çarptı. Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre; otomobil yolda seyir halindeyken bir anda karşısına çıkan yayayı fark edemediğini ve çarptığını ifade ettiler. Ancak ne yazık ki çarpmanın etkisiyle yaya yaralandı.

Yaralı yaya, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının durumu hakkında net bir bilgi verilemezken, hastanenin acil servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu Kazanın nedeni ve yaralının durumu ile ilgili detaylı bilgilere ulaşıldıkça kamuoyu bilgilendirilecektir.

Bu tür trafik kazalarının önüne geçmek adına yetkililer ve sivil toplum kuruluşları, özellikle yaya geçitlerinde sürücülerin daha dikkatli olmaları ve yayaların da geçit kullanırken kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Özellikle okul çevrelerinde meydana gelen kazaların sayısı azaltılması adına çeşitli önlemler alınmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.