DOLAR 32,2570 -0.08%
EURO 34,9253 0.27%
ALTIN 2.437,560,54
BITCOIN 1996038-1,50%
Muğla
22°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Milas’ta Zincirleme Kaza…

Milas’ta Zincirleme Kaza…

ABONE OL
Nisan 10, 2023 12:39
Milas’ta Zincirleme Kaza…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas Koru yolunda bu sabah gerçekleşen zincirleme trafik kazası, bölge sakinlerini şaşkına çevirdi. Kazaya motosiklet ve iki minibüsün karıştığı belirtildi. Kazada şans eseri yaralı olmazken, minibüslerden birinin kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Kaza, Milas Koru yolunda yoğun trafiğin yaşandığı saatlerde meydana geldi. İlk belirlemelere göre, bilinmeyen bir nedenle motosiklet ve iki minibüsün karıştığı zincirleme kaza, seyir halindeki diğer araç sürücülerinin de dikkatini çekti. Olay yerine hemen ulaşan trafik ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazaya karışan motosiklet sürücüsü ve minibüslerdeki yolcular, büyük bir şok yaşarken, olay yerine gelen sağlık ekipleri de herhangi bir yaralanma olup olmadığını kontrol etti. İncelemelerin ardından kazada şans eseri yaralı olmadığı tespit edildi.

Kazaya karışan minibüslerden birinin ise büyük hasar aldığı ve kullanılamaz hale geldiği görüldü. Diğer minibüs ve motosikletin hasar durumunun ise daha hafif olduğu kaydedildi.

Trafik ekipleri ve sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yol trafiğe tekrar açıldı. Kaza nedeniyle oluşan yoğunluk kısa sürede normale döndü.

Yetkililer, kazayla ilgili incelemelerin sürdüğünü ve olayın nedeninin tespit edilmesi için çalışmalara devam edileceğini bildirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.