DOLAR 32,3131 0.09%
EURO 35,0052 0.47%
ALTIN 2.449,901,04
BITCOIN 1981601-1,88%
Muğla
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milas’taki Motosiklet Kazası: İki Gün İçinde İki Acı Kayıp

Milas’taki Motosiklet Kazası: İki Gün İçinde İki Acı Kayıp

ABONE OL
Şubat 12, 2024 17:42
Milas’taki Motosiklet Kazası: İki Gün İçinde İki Acı Kayıp
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesinde, Ekinambarı ve Koru Mahallesi arasındaki ara yol köprüsünde dün yaşanan motosiklet kazasında ağır yaralanan iki kişiden biri olan Erdoğan Demir’in ardından, bugün de Adem Kesen hayatını kaybetti.

Kaza, motosikletin köprüden aşağı uçması sonucu meydana geldi. Sürücü Adem Kesen ve Erdoğan Demir (26), olay yerine hızla ulaşan itfaiye, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından zorlu bir operasyonla kurtarıldı. Her iki yaralı da acil müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı. Erdoğan Demir, kaldırıldığı Milas Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Adem Kesen ise Muğla’dan Denizli’ye sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından, Erdoğan Demir’in 4 ay önce yeni baba olduğu öğrenildi, bu bilgi kazanın üzüntüsünü daha da artırdı.

Bu trajik olay, bölgede yaşayan vatandaşların tepkisine yol açtı. Ekinambarı ve Koru Mahallesi sakinleri, köprünün sürekli kazalara sahne olduğunu ve bir çözüm bulunmaması halinde köprüyü kullanmayı durduracaklarını belirttiler. Mahalle sakinleri, yetkililerden acil önlem alınmasını talep ederken, güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Milas Karya haber ailesi olarak, kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

haberin videosunu aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz…

https://www.instagram.com/reel/C3LbaVxNqw1/?igsh=ZnpvM3JlMW90bHo5

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.