DOLAR 32,2864 0.01%
EURO 34,9752 0.39%
ALTIN 2.445,910,89
BITCOIN 1989228-2,33%
Muğla
21°

AÇIK

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ören Milas Karayolunda İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Ören Milas Karayolunda İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

ABONE OL
Mart 24, 2023 12:04
Ören Milas Karayolunda İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas Ören Karayolunda meydana gelen trafik kazası şans eseri büyük bir faciaya dönüşmedi. Yeniköy Santral Kavşağı’nda meydana gelen kazada, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ve kurtarma ekipleri, kazada yaralanan olmadığını müjdeledi.

Kaza bugün öğle saatlerinde, Milas Ören Karayolu üzerinde bulunan Yeniköy Santral Kavşağı’nda meydana geldi. İddialara göre, iki otomobil kavşaktan geçerken birbirlerini fark etmeyerek kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza nedeniyle bölgede kısa süreli trafik yoğunluğu yaşanırken, itfaiye ekipleri tedbir amaçlı olay yerinde hazır bulundu. Araçlarda sıkışan olmadığı ve kaza sonucunda herhangi bir yaralananın bulunmadığı belirlendi. Kazazedeler, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi.

Kaza sonrası güvenlik güçleri olay yerinde incelemelerde bulunarak kaza sebeplerini araştırdı. Yapılan incelemeler ve ifadeler sonucunda, kazanın sebebinin sürücülerin dikkatsizliği ve yol şartlarına uygun hızda seyretmemeleri olduğu düşünülüyor.

Kazanın ardından her iki araç da çekici yardımıyla kaldırıldı ve trafik akışı normale döndü. Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve hızlarını kontrol altında tutmaları konusunda uyarılarda bulunarak, bu tür kazaların önüne geçilebileceğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.