DOLAR 32,2577 -0.08%
EURO 34,8562 0.07%
ALTIN 2.430,040,23
BITCOIN 1993893-1,26%
Muğla
22°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

ABONE OL
Nisan 24, 2023 20:06
Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas, Muğla – Milas ilçesi Sanayi Caddesi’nde yaşanan trafik kazası saniyeler içinde meydana geldi. Ters yöne doğru seyir halinde olan motosiklet sürücüsü M.D., karşı yönden gelen bir otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda motosiklet sürücüsü yaralandı, ancak durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, akşam saatlerinde Milas Sanayi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, M.D. yönetimindeki motosiklet ters yöne girerek trafik akışına ters yönde ilerlemeye başladı. Bu sırada karşı yönden gelen bir otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü, olay yerinde yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı M.D.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sağlık ekipleri tarafından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Trafik ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlatırken, kazaya karışan otomobil ve motosikletin çekici yardımıyla yoldan kaldırılması sağlandı. Kazanın olduğu bölgede trafik akışı, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Yaşanan bu talihsiz kaza, özellikle ters yöne girme ve dikkatsiz sürüşün ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Trafik kurallarına uyarak, daha dikkatli ve kontrollü bir şekilde seyir halinde olan sürücülerin, hem kendilerinin hem de başkalarının güvenliği için önemli bir rol oynadığı unutulmamalıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.