DOLAR 32,1990 0.1%
EURO 35,1076 0.01%
ALTIN 2.460,67-0,27
BITCOIN 21161111,23%
Muğla
21°

KAPALI

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

2008 yılında Milas’ta kurdukları şirketi zirveye taşıdılar: Yahya ve Semiha çiftinin başarı öyküsü
  • Milas Karya Haber
  • Milas
  • 2008 yılında Milas’ta kurdukları şirketi zirveye taşıdılar: Yahya ve Semiha çiftinin başarı öyküsü

2008 yılında Milas’ta kurdukları şirketi zirveye taşıdılar: Yahya ve Semiha çiftinin başarı öyküsü

ABONE OL
Ekim 4, 2023 16:02
2008 yılında Milas’ta kurdukları şirketi zirveye taşıdılar: Yahya ve Semiha çiftinin başarı öyküsü
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas’ın çehresini değiştiren, birbirinden özel projelerle tanıdığımız SYK Yapı İnşaat, 2008 yılından bu yana sektördeki yerini sağlamlaştırıyor. Firmanın kurucusu Yahya Küsmez, ailesiyle birlikte sadece yapı sektöründe değil, aynı zamanda kalplerde de yer ediniyor.

“Siz hayal edin, biz yapalım” sloganı ile yola çıkan ve hayalleri gerçeğe dönüştüren projelere imza atan SYK Yapı İnşaat, birbirinden değerli projeleri ile bölgemizdeki insanların hayatına dokunuyor. Aile şirketi olmanın getirdiği sıcaklık ve güven duygusu, her bir projesine yansıyan firma, taahhütten tadilata, anahtar teslim projelerden imalata kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Bu hizmetin arkasında ise işini aşkla yapan, profesyonel ve uyum içinde çalışan bir ekip bulunuyor. Yahya Küsmez ve eşi Semiha Küsmez liderliğinde, kendi oluşturdukları bu güçlü ekibe dahil olarak, işlerini bir adım daha ileriye taşıyorlar.

Muğla’nın Milas ilçesinde sayısız başarılı projeye imza atan firma, bölgenin yapı sektöründeki gelişimine de önemli katkılar sağlıyor. SYK Yapı İnşaat, yalnızca binalar inşa etmekle kalmıyor, aynı zamanda müşterileri ile kurduğu sıcak ilişkilerle de dikkat çekiyor.

Yahya Bey, yaptıkları işin sadece yapılar inşa etmek olmadığını, aynı zamanda müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek, onların yaşamlarına değer katan mekânlar oluşturmak olduğunu belirtiyor. SYK Yapı İnşaat Şirketi sahibi Yahya Küsmez’in eşi Semiha küsmez ve oğulları Alptuğ ve Alparslan ile olan mutlu evlilikleri iş hayatına da yansıyor.

SYK Yapı İnşaat’ın başarı hikayesi, yalnızca iş dünyasında değil, aile yaşantısında da devam ediyor. Şirketin sadece Milas’ın değil, Türkiye’nin inşaat sektöründeki yükselen değerlerinden biri olduğunu söylemek mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.