DOLAR 32,2742 -0.09%
EURO 34,8429 -0.02%
ALTIN 2.430,000,22
BITCOIN 20186632,64%
Muğla
16°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Milas’ta Korkunç Motosiklet Kazası: 1 Kişi Ağır Yaralandı

Milas’ta Korkunç Motosiklet Kazası: 1 Kişi Ağır Yaralandı

ABONE OL
Şubat 11, 2024 19:15
Milas’ta Korkunç Motosiklet Kazası: 1 Kişi Ağır Yaralandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Burgaz Mahallesi’nde, Nazmi Akdeniz Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, S.K. idaresindeki motosiklet, karşı yönden gelen ve direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü S.K., ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar, yaralıya ilk yardım müdahalesinde bulundu. Yaralı sürücünün bacağında ciddi bir kırık olduğu ve olay yerinde acı içerisinde bayıldığı belirtildi. İlk müdahaleyi yapan vatandaşlar, ambulans gelene kadar yaralının kanayan bacağına tampon uygulayarak kanamayı durdurmaya çalıştılar.

112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte yaralı sürücü, Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, yaralının sağlık durumunun stabil olduğu açıklandı.

Olayın ardından trafik ekipleri, kaza yerinde inceleme başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kaçan sürücünün aşırı alkollü olduğu ve kontrolsüz bir şekilde motosikletin üzerine doğru geldiği belirtildi. Şu anda kaçan sürücünün bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Kazanın meydana geldiği bölge sakinleri, bu yolda sürekli olarak kazaların yaşandığını ve daha önce bulunan ancak sonradan kaldırılan yavaşlatma rampalarının yeniden yapılması gerektiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Bölge sakinleri, yavaşlatma rampalarının kazaların önlenmesinde önemli bir rol oynayacağını vurgulayarak, yetkililerden acil önlem alınmasını istedi.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

https://www.instagram.com/reel/C3NkgGptuSM/?igsh=MWY3MDVjeTAyYXF5cQ==

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.