DOLAR 32,2606 -0.07%
EURO 34,8656 0.1%
ALTIN 2.429,490,20
BITCOIN 1994492-1,20%
Muğla
22°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Acı Kayıp: Milas’ın Sevilen Yüzü Orhan Ertürk, Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi
  • Milas Karya Haber
  • Milas
  • Acı Kayıp: Milas’ın Sevilen Yüzü Orhan Ertürk, Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

Acı Kayıp: Milas’ın Sevilen Yüzü Orhan Ertürk, Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

ABONE OL
Temmuz 19, 2023 13:42
Acı Kayıp: Milas’ın Sevilen Yüzü Orhan Ertürk, Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas-Söke karayolunda yaşanan talihsiz bir trafik kazası, Milas’ın sevilen simalarından birini daha aldı. Selimiye Mahallesi bu acı haberle yasa boğuldu.

36 yaşındaki Orhan Ertürk, 48 AHE 974 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın takla atmasına neden oldu. Kazada yola fırlayan Ertürk, olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücülerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine, olay yerine Jandarma, İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ertürk’ün cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ertürk, Selimiye’de yaşamasıyla ve sıcak kişiliğiyle tanınan biriydi. Annesi Nesrin Ertürk’ü yıllar önce kanserden kaybeden Ertürk, babası İhsan Ertürk’ü ise birkaç sene önce yaşanan bir trafik kazasında yitirmişti. Acı kaderin bir kez daha tekrarlandığı bu olayda, Orhan Ertürk’ün ani ve beklenmedik vefatı, yakınları ve tüm Milas halkını derinden üzdü.

Ertürk ailesinin gazetecilik mesleğini icra eden İhsan Ertürk, babasının ardından Orhan’ın da aynı kaderi paylaşmasının acısını yaşıyor.

Milas Karya Haber ailesi olarak, Bu acı olayla beraber, Milas’ın sevilen siması, genç yaşta hayata veda eden Orhan Ertürk’ü anıyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.