DOLAR 32,2699 -0.04%
EURO 34,9451 0.33%
ALTIN 2.438,400,57
BITCOIN 1997449-1,54%
Muğla
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:17

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Çomakdağ’da büyük acı: Aynı aileden önce yangın, sonra traktör kazası can aldı
  • Milas Karya Haber
  • Milas
  • Çomakdağ’da büyük acı: Aynı aileden önce yangın, sonra traktör kazası can aldı

Çomakdağ’da büyük acı: Aynı aileden önce yangın, sonra traktör kazası can aldı

ABONE OL
Mayıs 23, 2023 00:32
Çomakdağ’da büyük acı: Aynı aileden önce yangın, sonra traktör kazası can aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkiztaş Mahallesi’nde traktörle hayvanları yemlemeye gitmekte olan Hüseyin Ak ve M.C. isimli iki arkadaş kişi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu korkunç bir kaza yaşadı. Kazada 18 yaşındaki Hüseyin Ak traktörün altında kalarak hayatını kaybederken, M.C. ise yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 acil sağlık ekipleri, yaralı M.C.’yi hızla hastaneye sevk ederken, Hüseyin Ak’ın cansız bedeni traktörün altından çıkarıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna götürüldü.

Kazanın ardından yapılan araştırmalarda ortaya çıkan bilgilere göre, hayatını kaybeden Hüseyin Ak’ın, bir süre önce Milas’ın Çomakdağ Mahallesi’nde meydana gelen yangında hayatını kaybeden Nurten Dağdelen’in eşi Ali Dağdelen’in kız kardeşi Fatma Ok’un çocuğu olduğu belirlendi. Bu acı olay, bölge halkını derin bir üzüntüye boğarken, aile ve yakınları Hüseyin Ak’ın trajik ölümüyle bir kez daha yas tuttu.

Yaralı olarak kurtulan Mehmet Cengiz’in tedavisinin ise devam ettiği ve durumunun stabil olduğu bildirildi. Yetkililer, kaza ile ilgili olarak detaylı bir soruşturma başlattıklarını ve nedenlerini araştırdıklarını belirttiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.