DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2154917-0,10%
Muğla
24°

PARÇALI BULUTLU

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Dr. Feridun Kunak’tan Milas Çomakdağ’da Sağlık Dolu Ziyaret

Dr. Feridun Kunak’tan Milas Çomakdağ’da Sağlık Dolu Ziyaret

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 00:20
Dr. Feridun Kunak’tan Milas Çomakdağ’da Sağlık Dolu Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Op. Dr. Feridun Kunak, sağlık konusunda alternatif yöntemler sunan televizyon programıyla tanınan bir isim. “Dr. Feridun Kunak’la Evinize Sağlık” programı kapsamında, bu hafta Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çomakdağ- Kızılağaç mahallelerini ziyaret etti. Kunak, programda, mahalle sakinlerine sağlıklı yaşam sürme yöntemleri aktardı.

Kunak, mahalle meydanında düzenlediği bir etkinlikle kadınlara özel egzersiz hareketleri gösterdi. Bu pratik bilgilerle, yerel halkın yaşam kalitesini artırmak hedeflendi. Ayrıca Kunak, çeşitli sağlık sorunları yaşayan bireyleri evlerinde ziyaret ederek onlara modern tıp ve alternatif tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Programın bu bölümü, Milas Halkı tarafından oldukça ilgiyle karşılandı. Dr. Kunak, davul ve zurna eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Çomakdağ mahallesinde gerçekleştirdiği bu ziyaret, Dr. Kunak’ın sağlık alanında farkındalık yaratma ve alternatif tedavi yöntemleri sunma misyonunu ön plana çıkardı ve Milas’ta güzel bir programa imza atılmış oldu. Her Cumartesi Kanal 7 ekranlarında yayınlanan bu program, sağlık bilgisini evlere taşımaya devam ediyor.

programın tamamını izlemek için aşağıdaki Linke tıklayınız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.