DOLAR 32,2606 -0.07%
EURO 34,8656 0.1%
ALTIN 2.429,490,20
BITCOIN 1994492-1,20%
Muğla
22°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Fesleğen Mahallesi Muhtarı Erkan Kaba, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fesleğen Mahallesi Muhtarı Erkan Kaba, Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
Eylül 5, 2023 14:29
Fesleğen Mahallesi Muhtarı Erkan Kaba, Son Yolculuğuna Uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas – Fesleğen Mahallesi’nin sevilen muhtarı Erkan Kaba, geçirdiği elim trafik kazası sonucu dün yaşamını yitirmişti. Ailesi, dostları ve yüzlerce vatandaş, Kaba’yı son yolculuğuna uğurlamak için Fesleğen Şehir Mezarlığı’nda toplandı. Fesleğen Şehir Mezarlığı’nda Düzenlenen Törenle Erkan Kaba, Ebediyete Uğurlandı

Kılınan cenaze namazının ardından, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da, “Elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren Fesleğen Muhtarımız Erkan Kaba’yı son yolculuğuna uğurladık, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Merhum muhtarımız Erkan Kaba’ya Allah’tan rahmet; ailesi, dostları ve Fesleğen halkına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaba’nın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Fesleğen Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine katılan yüzlerce kişi, Kaba’nın ardından gözyaşı döktü. Kaba’nın yakınları sinir krizleri geçirirken, sevenleri ise onu saygı ve özlemle andı.

Jandarma Soruşturması Devam Ediyor

Öte yandan, kaza ile ilgili jandarma ekiplerinin incelemeleri devam ediyor. Kazanın meydana geldiği cip sürücüsü gözaltına alınarak karakola götürülmüş, soruşturma süreci başlatılmıştı.

Milas Karya Haber Ailesi olarak; Fesleğen Mahallesi Muhtarı Erkan Kaba’ya Allah’tan rahmet, ailesine, dostlarına ve Fesleğen halkına başsağlığı diliyoruz. O, Fesleğen Mahallesi için yaptığı hizmetlerle ve güler yüzüyle hep hatırlanacak. Allah mekanını cennet etsin.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.