DOLAR 32,2169 0.15%
EURO 35,1413 0.06%
ALTIN 2.462,45-0,20
BITCOIN 20993340,50%
Muğla
21°

KAPALI

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Milas Beçin Camii’de Çikolata Kutusundan Dualar Yükseldi

Milas Beçin Camii’de Çikolata Kutusundan Dualar Yükseldi

ABONE OL
Nisan 26, 2024 13:52
Milas Beçin Camii’de Çikolata Kutusundan Dualar Yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas, Muğla – Beçin Mahallesi’nde yer alan Beçin Karayolları Camii’nde bugün cuma namazı sırasında yaşanan bir olay, cemaati duygulandırdı ve birlikte dua etmelerine vesile oldu. Caminin bahçesindeki bir masanın üzerine bırakılmış bir çikolata kutusunun üzerinde yazan not, dikkat çekti.

Kutunun içinde yer alan notta, “Yoğun bakımda yatmakta olan abim Mehmet Haydar için şifa niyetine dua buyrun,” yazıyordu. Bu notu bırakan vatandaş, abisi için cemaatten dua talebinde bulundu.

Bu güzel ve anlamlı hareket, namazı kılan cemaat tarafından hemen karşılık buldu. Vatandaşlar, kutudaki çikolataları alırken, aynı zamanda Mehmet Haydar için şifa dileklerinde bulundular. Olay, camii cemaatini bir araya getirerek, toplumsal dayanışmanın ve duyarlılığın güzel bir örneğini sergiledi.

Bu tür dayanışmalar, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek, zor zamanlarda insanların birbirlerine destek olabileceğini gösteriyor. Milas Karya Haber olarak biz de bu anlamlı hareketi siz değerli okuyucularımızla paylaşarak, Mehmet Haydar için yapılan dualara sizleri de davet ediyoruz. Bu zor günlerde yapılan her bir dua, umutların yeşermesine vesile olabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.