DOLAR 32,2641 -0.09%
EURO 34,8630 0%
ALTIN 2.428,060,14
BITCOIN 20195822,50%
Muğla
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Milas Belediyesi Personeli Süleyman Gökçe Son Yolculuğuna Uğurlandı

Milas Belediyesi Personeli Süleyman Gökçe Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
Mart 27, 2024 09:49
Milas Belediyesi Personeli Süleyman Gökçe Son Yolculuğuna Uğurlandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas, Milas Belediyesi Güllük Temizlik Ekibi çalışanı 27 yaşındaki Süleyman Gökçe’nin trajik bir şekilde hayatını kaybetmesiyle yas içinde. Gökçe, mesai bitiminde topladığı çöpleri Milas çöp döküm alanına boşalttıktan sonra Güllük’e dönüş yolunda Baharlı kavşağında meydana gelen kaza nedeniyle aracının alt geçide düşmesi sonucu olay yerinde vefat etti.

Gökçeler Mahallesi sakinlerinden biri olan ve sevilen bir kişilik olan Gökçe’nin ani ölümü, ailesini, çalışma arkadaşlarını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Milas Belediyesi ve Güllük temizlik ekibi, kaybettikleri mesai arkadaşlarına duydukları derin üzüntüyü ifade ederken, Gökçe’nin genç yaşta aramızdan ayrılması tüm Milas’ı derinden etkiledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaptığı açıklamada, “Başımız sağolsun… Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz çalışma arkadaşımız Süleyman Gökçe’yi Gökçeler Mahallemizde son yolculuğuna uğurladık. 27 yaşında, ömrünün baharındaki Süleyman’ı mesai arkadaşlarıyla birlikte gözyaşlarıyla toprağa verdik. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum,” dedi.

Gökçe’nin cenaze töreni, Gökçeler Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Yakınları, mesai arkadaşları ve Milas’ın dört bir yanından gelen vatandaşlar, Süleyman Gökçe’yi son yolculuğuna uğurlamak için bir araya geldi. Cenaze namazının ardından Gökçe, dualar eşliğinde toprağa verildi.

Milas Karya Haber ailesi olarak Süleyman Gökeçe’ye Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.