DOLAR 32,2682 -0.04%
EURO 34,9625 0.37%
ALTIN 2.439,270,61
BITCOIN 1991778-1,83%
Muğla
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:17

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Milas’ta Boğa Yokuşu ve Akıllı Kavşak Sorunu: Vatandaş Çözüm Bekliyor!

Milas’ta Boğa Yokuşu ve Akıllı Kavşak Sorunu: Vatandaş Çözüm Bekliyor!

ABONE OL
Eylül 15, 2023 23:01
Milas’ta Boğa Yokuşu ve Akıllı Kavşak Sorunu: Vatandaş Çözüm Bekliyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas’ın en tehlikeli noktalarından biri olan Boğa Yokuşu, yıllardır birçok kaza sebebiyeti ile gündemden düşmüyor. Milas Yatağan Bulvarı üzerinde bulunan bu kritik rampa, Milas istikametine seyreden kamyonların frenlerinin patlaması sonucu birçok kaza meydana getirmiş, ne yazık ki bu kazalar birçok kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanmıştır.

Milas Karya Haber ekibi olarak; geçtiğimiz günlerde yaşanan kamyon kazasının ardından Boğa Yokuşu’ndaki sorunları yerinde inceledik. Uzmanların önerisi olan kaçış rampası yapılmasının bu sorunu çözebileceği konusundaki görüşleri dikkate değer. Yetkililere bu konuda seslendik ve Milas halkının bu soruna bir an önce çözüm beklediğini dile getirdik.

Ancak Milas’ın sorunları sadece Boğa Yokuşu ile sınırlı değil. Yaz aylarında Bodrum’a gelen milyonlarca turistin kullandığı, Milas Bodrum ve Muğla Bodrum güzergahında bulunan “Akıllı Kavşak” da yetersiz kalıyor. Özellikle yaz aylarında yoğun trafiğin yaşandığı bu kavşak, sürücüler için büyük bir tıkanıklık yaratıyor. Uzmanlarımızla yaptığımız görüşmelerde, “Battı-Çıktı Tünel Kavşak” yapılmasının, Milas’tan gelen araçlarla Bodrum’dan Muğla istikametine giden araçların karşılaşmasını engelleyerek trafik akışını rahatlatacağı belirtildi.

Kısacası, Milas’ın hem Boğa Yokuşu hem de Akıllı Kavşak gibi kritik sorunlarına yetkililerin bir an önce el atması gerekiyor. Milas Karya Haber olarak bu konuları takip etmeye ve gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.