DOLAR 32,2567 -0.08%
EURO 34,8660 0.1%
ALTIN 2.431,590,29
BITCOIN 1989021-1,20%
Muğla
22°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Sevilen Grafik Tasarımcı ve Gazeteci Coşkun Doğan İçin Zor Günler

Sevilen Grafik Tasarımcı ve Gazeteci Coşkun Doğan İçin Zor Günler

ABONE OL
Temmuz 6, 2023 11:16
Sevilen Grafik Tasarımcı ve Gazeteci Coşkun Doğan İçin Zor Günler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas’ın tanınmış isimlerinden, grafik tasarımcı ve gazeteci Coşkun Doğan, bir süre önce geçirdiği motosiklet kazası sonucu tedavi altına alındı. Bodrum, Muğla ve İzmir’ deki ilk müdahalelerinin ardından tedavisine Milas’ta, Özel İzan Sağlık Hastanesi Klinik Konuk Evinde devam edileceği öğrenildi.

Güvercinlik Mahallesindeki karayolu üzerinde yaşanan ve yağış sebebiyle yolun kayganlaşması sonucu meydana gelen kazada Doğan’ın motosikleti devrilmiş ve ağır yaralanmıştı.

Zorlu bir tedavi sürecinden geçen Doğan’ın, tüm zorluklara karşı verdiği mücadele sonucunda durumunın stabile döndüğü ve Özel İzan Sağlık Hastanesi’nin Doğan’ın sağlık durumuna yönelik her türlü çabayı sarf ederek fizik tedavi sürecine başlatılacağı öğrenildi.

Milas halkı ve basın camiası, bu süreçte Coşkun Doğan’a tam destek veriyor. Doğan, hem grafik tasarımcı hem de gazeteci olarak tanındığı Milas’ta, sevilen bir figür olarak biliniyor. Onun bu tedavi sürecinde herkesin desteğini hissetmesi bekleniyor.

Tüm Milas halkı, Coşkun Doğan’ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve sevdiklerine kavuşarak iş hayatına geri dönmesini dört gözle bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.